МАЈСТОРИЈА НА ТИНЕЈЏЕРКА од Македонија: Поради овие акробации со пластично шише, сите и завидуваат!

Погледнете што се може да направи оваа млада девојка.Мајстор е во превртување на пластични шишиња кои може да ги фрли и додаде буквално каде сака.
Младата тинејџерка Мартина од Македонија, која на Јутјуб се претставува како Kaalewien, прави чуда со помош на пластични шишиња.
Погледнете што се може да направи оваа млада девојка. Мајстор е во превртување на пластични шишиња кои може да ги фрли и додаде буквално каде сака.
Младата тинејџерка Мартина од Македонија, кој

Пронајдете не на следниве мрежи: