Македонец поради кој жените во белградските автобуси збеснуваат! Погледнете го само долниот дел од фотографијата!

Прекрасна фотографија од градскиот превоз  во Белград овие денови сериозно се заканува да го  сруши српскиот нет. Фотографија на која маж и  мало дете кое делува како  негова мини копија спијат  во иста положба во  автобус  ја воодушеви Србија и  собра осум илјади лајкови на Фејсбук страницата „Во живо од белградските трамваи и  автобуси“. Иако многумина, со  право, помислиле дека се работи  за татко и син, вистината е  малку поинаква.
Имено, на фотографијата се наоѓа Македонец од Куманово, Мики Трајковски, а преслаткото момче во  неговата прегратка е син на неговата девојка. иако овие двајца момци не се во сродство, сличноста е голема па многумина во коментар  напишале дека ова е чиста генетика на дело.

 Фотографија на која маж и  мало дете кое делува како  негова мини копија спијат  во иста положба во  автобус  ја воо

Пронајдете не на следниве мрежи: