Македонија им испраќа помош на Србија и БИХ!

Македонската Влада испраќа чамци, кебиња, лекови, 45 пумпи за испумпување на вода, 35 агрегати  и медицински персонал во Србија и Босна и Херц

Пронајдете не на следниве мрежи: