МАКЕДОНИЈА НА РУСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА: Репортерот на „Росија 1“ влезе во дувлата на Сорос во Македонија!

Руската национална телевизија и репортерот Антон Љадов, истиот оној кој влезе во џамиите и терористичките дувла во Косово, Македонија, Србија, Црна Гора и Албанија, минатата недела ги сними дувлата на Сорос во Македонија– Џорџ Сорос, пријател и спонзор на обоените револуции низ светот, сега е прогонуван. Најверојатно бидејќи Стејт Департментот на САД веќе престана да го поддржува. Како резултат на тоа, неколку Источно Европски земји го кренаа гласот против Сорос и неговата Фондација „Отворено општество“. Сорос и неговите пари веќе не се добредојдени во Полска, Чешка, Словенија, Романија. Во Македонија се одржуваат масовни протести против него. – пренесува Руската национална телевизија.
Репортерот Антон Љадов, влезе во дувлата на Сорос во Македонија откривајќи ја нивната организација и начинот на кој се пере мозокот кај младите регрути, кои гордо се идентификуваат како „Соросова Армија“.– Џорџ Сорос, пријател и спонзор на обоените револуции низ светот, сега е прогонуван. Најверојатно бидејќи Стејт Департментот на САД веќе пре

Пронајдете не на следниве мрежи: