Македонијо, off мори мајко

Loading...

Марјан Анѓеловски повторно нѐ изненади со новата доза афоризми.За новите ТОП 7 афоризми на Марјан, можеме само да речеме дека зборуваат сами за себе и ќе успеат да ги испровоцираат и најрамнодушните:
– Волонтер? Тоа е она кога си вол, а никој не те тера.
– За бесмртноста смртно сум заинтересиран.
– Обелоденето е дека бел ден нема да видиме.
– Политичарите имаат носечка улога. Сѐ ни однесоа.
– Ако црквата и науката направат компромис, тогаш ние сме плод на љубовта меѓу човеколикиот мајмун и Ева.
– Едвај чекаше да почне да живее во Македонија. Сега едвај живее.
– Сѐ повеќе сме сѐ помалку.За новите ТОП 7 афоризми на Марјан, можеме само да речеме дека зборуваат сами за себе и ќе успеат да ги испровоцираат и најрамнодушните:

loading...
Loading...