Македонска „КАТАСТРОФА“ – 92-ри во свет!!!

И Албанија влезе во селекциите кои знаат како да се справат со новите предизвици, па така фудбалската селекција на Албанија, верувале или не, стигна до 37-мото место во светот. Нашата фудбалска селекција „тоне ли тоне“, па така забележавме огромен пад од 14 позиции, па сега сме 92-ро место во светот.
И натаму Хрватска е „просветителско место“ на Балканот каде можат да се научат многу работи околу менаџирањето со фудбалот, „коцкестите“ се на одличното 8-мо место според новата ФИФА ранг листа со освоени одлични 1098 бода.
Албанија исто така може да се вметне како добар пример од Балканот од каде можат да се научат многу корисни работи околу менаџирањето со фудбалот, бројките кажуваат се, од 38-мото место, Албанија сега се искачи едно место погоре, па оваа фудбалска селекција сега се наоѓа на 37-мото место.
И, да, доаѓа катастрофалната приказна за нашата селекција, Македонија со пад од 14 позиции од 78-мото место отиде на 92-рото место на ФИФА ранг листата.И Албанија влезе во селекциите кои знаат како да се справат со новите предизвици, па така фудбалската селекција на Алб

Пронајдете не на следниве мрежи: