Малку поинаква утринска програма: Мажите сигурно уживаат гледајќи…

Утринската програма на една романска телевизија стана вистински хит на интернет, бидејќи специјален гост била една неспретна убавица во тесна маичка. Таа вежбала „утринска гимнастика“, но ретко кој  можел да ги следи вежбите кои ги прави таа.„Neatza cu Razvan si Dani“ е името на популарната утринска програма во Романија, а често нивните гости вежбаат утринска гимнастика.
Помеѓу нив се нашла и  убавица која не делува дека е атлетски тип, и вежбите не и оделе претерано од рака.
И покрај тоа, сигурно нема да успеете да о тргнете погледот од нејзе.„Neatza cu Razvan si Dani“ е името на популарната утринска програма во Романија, а често нивните гости вежбаат утринска гимнастика.

Пронајдете не на следниве мрежи: