Мараја Кери ја открива причината, поради која патела во детството

Loading...

Меѓу бројните познати фаци, и Мараја Кери глуми во филмот „The Butler“, а во текот на снимањето се присетила на едно непријатно искуство од минатото.Меѓу бројните познати фаци, и Мараја Кери глуми во филмот „The Butler“, а во текот на снимањето се присетила на едно непријатно искуство од минатото.
Четириесет и три годишната Мараја, открива од што патела во детството иако знае дека тоа ќе ја шокира јавноста.
Повеќе на ТЗМ.МКМеѓу бројните познати фаци, и Мараја Кери глуми во филмот „The Butler“, а во текот на снимањето се присети

loading...
Loading...