Марија Шерифовиќ ќе добие восочна фигура

Марија Шерифовиќ, како што пишува, “PulsOnline” во текот на следната година би можела да добие уште едно значајно признание-восочна статуа во салата на славните на Музејот на Евровизија!
Бидејќи во 2007 во Хелсинки Марија Шерифовиќ победи со “Молитва”, па така и нејзината фигура ќе се најде меѓу останатите “восочни” евровизиски победници. Ако се оди според планот, таа ќе се застане заедно до Џони Логан, Дана Internešenel, Лордовите, АБА и другите евровизиски победници “на сите времиња”.Марија Шерифовиќ, како што пишува, “PulsOnline” во текот на следната година би можела да добие уште едно значајно приз

Пронајдете не на следниве мрежи: