Марике, што ќе сториш ако те фатам за задникот?

Loading...

– Марике, што ќе сториш, ако те фатам за задникот?- Марике, што ќе сториш, ако те фатам за задникот?
– Ќе го викнам дедо!
– Ами ако те фатам за мачето?
– Ќе го викнам дедо!
– Ами ако ти ги соблечам гаќите?
– Ќе го викнам дедо!
– Што ма, се дедо, па дедо?!
– Зошто дедо е глув…!- Марике, што ќе сториш, ако те фатам за задникот?
– Ќе го викнам дедо!
– Ами ако те фатам за мачето?
– Ќе го викнам д

loading...
Loading...