Марина Туцаковиќ: „Идеме понатака, па до кај ќе стигнеме“

После информацијата дека Марина Туцаковиќ се разболела од тумор на дојката, по што била подложена на операција, се огласи и самата авторка на најголемите домашни хитови и ја откри својата вистинска здравствена состојба. -Другари, медиуми, сите заедно… Да не доаѓате до погрешни инфромации, на овој начин и во оваа прилика се огласувам тука, им се обрати Марина на сите.
„Идеме понатака, па до кај ќе стигнеме”, напиша Марина меѓу другото.-Другари, медиуми, сите заедно… Да не доаѓате до погрешни инфромации, на овој начин и во оваа прилика се огласувам тука, им се обрати Марина на с

Пронајдете не на следниве мрежи: