Марио Арангеловски го освои третото место на „Еврофест 2013“

Loading...

Пред неколку дена во Скопје се оддржа 17-то издание на интернационалниот фестивал за забавни мелодии „Еврофест 2013“. На истот беа през

loading...
Loading...