Марјан им ја откри слабата точка на дебелите луѓе

Loading...

Доколу сте и вие од оние кои се мачат со вишок килограми, ви препорачуваме да се држите што е можно подалеку од Марјан. Се прашувате зошто? – Одговорот се крие во денешниот афоризам.- На дебелиот, стомакот му е слаба точка.
Марјан Анѓеловски- На дебелиот, стомакот му е слаба точка.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...