Марјан има проблем со памтењето

Loading...

– Требаше да пијам за да заборавам. Ама заборавив да пијам.
Марјан Анѓеловски- Требаше да пијам за да заборавам. Ама заборавив да пијам.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...