Марјан најде заедничка точка помеѓу пристигнувањето и сексот

Loading...

Кој стигнал, стигнал… Кој не стигнал, ќе се кае. Прочитајте го денешниот афоризам!- Не е проблем што сите не пристигнаа. Проблем е што не е** кој ќе стигне.
Марјан Анѓеловски- Не е проблем што сите не пристигнаа. Проблем е што не е** кој ќе стигне.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...