Марјан не знае како да влезе кај соседите кои имаат дрвена врата

Loading...

Со оглед на тоа дека важи онаа: „Убавиот збор железни врати отвора“, на Марјан ќе му биде тешко да го примени тоа кај соседите кои имаат дрвени врати. Којзнае зошто сака да влезе кај нив. Во меѓувреме, прочитајте го денешниот афоризам.-Убавиот збор железни врати отвора. Штета што сите соседи имаат дрвени врати.
Марјан Анѓеловски-Убавиот збор железни врати отвора. Штета што сите соседи имаат дрвени врати.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...