Марјан прозборе за поврзаноста помеѓу главата и задникот

Loading...

Според него, сѐ зависи од местоположбата на главата. А кој што прави додека главата му е во задникот, можете да дознаете во денешниот афоризам.- Оние на кои што главата им е во задникот, прават како што ќе им прдне на паметот.
Марјан Анѓеловски- Оние на кои што главата им е во задникот, прават како што ќе им прдне на паметот.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...