Марјан се чувствува како да е црна овца

Loading...

Да се биде црна овца, во некои ситуации и не е толку лоша работа. Но, во повеќето случаи може да се навлечат и многу неволји на грб. Да ги оставиме сите работи настрана, чувството некој да се разликува од другите е неверојатно! Тоа го потврдува Марјан со денешниот афоризам.- Меѓу оние кои што станаа овци, се чувствувам како црна овца.
Марјан Анѓеловски- Меѓу оние кои што станаа овци, се чувствувам како црна овца.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...