Марјан си избра лисици

Loading...

Дали го зафатила новогодишна еуфорија или не, Марјан реши да си избере соодветни лисици. Па, прочитајте го денешниот афоризам на денот.- Ми дадоа одврзани раце да изберам лисици.
Марјан Анѓеловски- Ми дадоа одврзани раце да изберам лисици.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...