Марк Вудс: Македонија може до ново чудо

Марк Вудс, еден од најпознатите кошаркарски аналитичари, на нашата селекција и дава огромни шанси за повторување на успехот од Литванија.Еден од најпознатите кошаркарски аналитичари, Марк Вудс, од ЕСПН, вели дека Македонската кошаркарска репрезентација има изгледни прилики за повторување на успехот од Литванија.
„Македонците од пред две години знаат дека се е можно и на најубав можен начин покажаа дека и аутсајдерите имаат шанса. Јунаците од Литванија повторно ќе атакуваат на пласман во завршницата, предводени од Бо Меккејлеб и Перо Антиќ“ вели Вудс во својата анализа.
Извор: republika.mkЕден од најпознатите кошаркарски аналитичари, Марк Вудс, од ЕСПН, вели дека Македонската кошаркарска репрезентација им

Пронајдете не на следниве мрежи: