Марк Закерберг бара ПОМОШ од корисниците на Фејсбук!

Loading...

Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг ги повика корисниците на оваа социјална мрежа да му помогнат во пронаоѓање нови идеи за предизвик, кој би ги спровел на дело оваа година.“Секоја година прифаќам нов предизвик, со цел да ги проширам своите видици и да научам нешто ново за светот, освен својата работа во Фејсбук“, напишал Цукерберг на својот профил.
Тука е и листата на претходно исполнетите предизвици, како обврската да научи мандарсински јазик, секој ден да запознае нова личност, која не работи на Фејс, да напише по една благодарница секој ден до некој што го направил светот поубаво место, да стане вегетаријанец, да носи секојдневно вратоврска…“Секоја година прифаќам нов предизвик, со цел да ги проширам своите видици и да научам нешто ново за светот, освен својата работа во Фејсбук&

loading...
Loading...