Марко Новевски најде решение за скопските пеколни горештини

Loading...

Безброј зачудувачки погледи и реакции во Градски Парк и сите насочени кон познатиот водител и ентузијаст, Марко Новески. Марко во зеленилото, на овие летни горештини облечен во зимска облека, денес уживаше во изненадувачки освежителниот воздух. Сите со зачудување го гледаа Марко како на овие пеколни температури изгледа опуштено и релаксирано во јакна и тоа не било каде туку под жешкото скопско сонце.Случајните минувачи беа збунети зошто Марко е облечен во зимска облека заедно со непозната девојка во бикини дотерана како за на плажа.Што ли намислил Марко овој пат, кој на него и на својата придружба, друштво им правеше намонтиран клима уред закачен на дрво. За што точно се работи знаат само Марко и мистериозната девојка. Се надеваме мистеријата ќе биде разоткриена наскоро.Случајните минувачи беа збунети зошто Марко е облечен во зимска облека заедно со непозната девојка во бикини дотерана како за на плажа.Шт

loading...
Loading...