Машка статистика: Што момците не сакаат кај девојките

Loading...

Дури 40 проценти од мажите сметаат дека жените носат премногу шминка. Но повеќето мажи на знаат да препознаат дали сме нашминкани и колку долго сме се средувале.Веќе одамна знаеме за теоријата дека мажите не  ги сакаат жените кои носат премногу шминка, а 45 проценти од нив велат дека шминката во потполност може да ги одбие од  жените. 33 проценти од нив велат дека не го сакат вештачкиот тен  постигнат во солариум или со креми за самопотемнување,  а руменилото им е одбивно само на пет проценти од мажите.
Од друга страна, истото истражување вели дека 14 проценти од жените одбиваат да ја напуштат куќата без шминка, а 17 проценти од нив би го откажале состанокот доколку се случи да не успеат да се нашминкаат.
Оваа нерамнотежа е збунувачка, но долоку се суди според женското искуство тогаш имаме добри вести – повеќето од мажите не знаат да препознаат дали зените се нашминкани и колку време им било потребно да се подготват. Дами, важно е да не претерувате, и сигурни сте.Веќе одамна знаеме за теоријата дека мажите не  ги сакаат жените кои носат премногу шминка, а 45 проценти од нив велат дека шминката во потпол

loading...
Loading...