Машки тајни: Што тие навистина мислат за љубовта и сексот

Loading...

Мажите се секогаш главна тема во разговорите на жените, но колку и добро да ги познаваат никогаш нема да знаат што се им се мота низ глава.
Мажите имаат свои мали тајни до кои жените тешко допираат. Разликите помеѓу мажите и жените секогаш ќе бидат огромни.
Еве некои работи кои ги каректиризираат мажите:
Глумат оргазам
Дури 22 % од мажите глумат оргазам, најчесто старосната граница на мажи што го прават тоа е од 25 до 34 години, додека мажите од 18 до 24 години го прават тоа двојно помалку.
Сакаат деца исто колку и жените
Мажите сакаат деца исто колку и жените, често се депресивни и осамени кога се во врска со жени кои не сакаат деца.
Нивниот поглед открива дека се промискутетни
Оние кои долго гледаат во женските облини често се слободни, оние пак кои веднаш го тргаат погледот од женското тело се плашат од секс со непозната личност.
Ги привлекува некоја недостапна другарка
Мажите развиваат потајни симпатии за секоја своја другарка, а особено доколу таа е во врска со некој друг.
Сакаат некој сличен на себе
Не само по карактер туку и по изглед. Дури 37 % мажи избираат жена која личи на нив. Слични црти на лице им се привлечни, па затоа некои парови изгледаат како да се роднини.Мажите се секогаш главна тема во разговорите на жените, но колку и добро да ги познаваат никогаш нема да знаат што се

loading...