Масовна излезеност на граѓаните на протестот „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“

Loading...

Маршот исто како вчера ќе започне од пред Владата и ќе се движи кон Собранието.И денеска огромен број на граѓани се одзваа на повикот од Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА на собирот за зачувување на унитарноста на Република Македонија. Голем број на граѓани се уште пристигнуваат пред Владата од сите страни.

И денеска огромен број на граѓани се одзваа на повикот од Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА на собирот за зачувување на унитарноста н

loading...