Матичарот рече: „Можете да ја бакнете невестата“, а тогаш се случи ОВА и расипа сè

Родители, ако ви треба изговор своето тригодишно дете да не го носите по свадби, веруваме дека оваа приказна ќе ви даде доволно добра причина за ваков повод да изнајмите дадилка.Венчавката за сите младенци претставува голем стрес. Затоа сите едвај чекаат момент официјалната церемонија да се заврши, па целата приказна да биде завршена со бакнеж и да започне забавата!
Така беше и со новопечените младенци Алисон и Мајкл. Меѓутоа, кога тргнаа да се бакнат, од позадина се слушна едно гласно „Фууууј“!
Можете само да замислите како се чувствувале родителите поради ова симпатично тригодишно момче.

Венчавката за сите младенци претставува голем стрес. Затоа сите едвај чекаат момент официјалната церемонија да се заврши, па целата приказна да бид

Пронајдете не на следниве мрежи: