Маж ја породил својата жена во автомобил – мајката и бебето се добри

Loading...

Жената која утрово мажот ја породил во автомобил во Белград и нивното бебе се во добра здравствена состојба- изјавуваат од болницата во која подоцна биле хоспитализирани.
Жената утрово се породила со помош на нејзиниот маж, во автомобил. Породувањето започнало додека тој се обидувал да ја однесе во болница.
Итната помош добила повик утринава во 6 часот и 30 минути, но кога екипата пристигнала на локацијата жената во раце веќе го држела бебето.
Мажот од големата возбуда воопшто не видел кој пол е бебето. Притоа, родено е девојче тешко 3.250 грама, со должина од 52 сантиметри.
Најинтересно според докторите во целата ситуација е тоа што мажот по занимање е бравар.Жената која утрово мажот ја породил во автомобил во Белград и нивното бебе се во добра здравствена состојба- изјавуваа

loading...
Loading...