Маж каснат од куче

Loading...

Четириесет и пет годишниот А.С. од Демир Капија вчера околу 12:30 часот додека се движел по ул.„Партизанска“ во градот бил соборен на земја и каснат од куче, домашен миленик.Кучето било сопственост на Љ.Д. (59) од Демир Капија, а истото го каснало А.С. за левата нога во пределот на потколеницата.
Веднаш потоа А.С. го пријавил случајот во Полициската станица во Демир Капија.Кучето било сопственост на Љ.Д. (59) од Демир Капија, а истото го каснало А.С. за левата нога во пределот на потколеницата.
Веднаш потоа А.

loading...
Loading...