Мажите одбраа: Најмногу сакаме вакви женски гаќички!

Loading...

Мажите отсекогаш имале мислење за женските гаќички, а во голема анкета 1000 мажи откриваат какви гаќички најмногу сакаат, а какви најмалку.Кога бираат долна облека повеќето жени на прво место ја ставаат удобноста, а и на мажите им е секси жената која во долната облека се чувствува удобно. А какви гаќички мажите најмногу и најмалку сакаат да гледаат на женското тело, открива анкетата која била спроведена врз 1000 мажи.
Ова се резултатите:
1. Боксерици (40 отсто)
“Девојките во нив се чувствуваат удобно, а удобно значи и секси. Исто така одлично го заокружуваат задникот.“
2. Танга (34 отсто)
„Го откриваат целиот задник. Што има тука што не би ни се допаднало?“
3. G-string танга
„Погледот кој го имаме….“
4. Класични гаќички (12 отсто)
„Подобри се од „бапските“ гаќи но не се најсекси“
5. Бапски гаќи (1 отсто)
„Верувам дека секоја жена има еден или два пара од овие гаќи. мислам дека се во ред. Ако се удобни зошто да не ги носат?“Кога бираат долна облека повеќето жени на прво место ја ставаат удобноста, а и на мажите им е секси жената која во долната облека се чувствува удоб

loading...
Loading...