MB со повеќе од 200 галерии и повеќе од 2.000 фотографии од најубавите девојки од Македонија и регионот

Иако започнавме сосема случајно најпрво како Македонски убавици со првата галерија од нашата  Сузана Ал Сакини, денес полека но сигурно MB/ Most beautiful girls стана бренд во Македонија.
 MB  денес има повеќе од 200 галерии и повеќе од 2000 фотографии и интервјуа со најубавите девојки како од Македонија така и од  регионот.  Дека овој брен од ден на ден станува се поголем е доказ и нашата Фејсбук фан страна која има близу 6000 фанови.
 На следниот линк можете да ги погледнете нашите 10 најпопуларни галерии.  На врвот на оваа листа се наоѓа галеријата на нашата водителка Маја Поцевска со повеќе од 1000 лајкови.
 Очекувајте уште многу убави и атрактивни девојки во нашите галерии.Иако започнавме сосема случајно најпрво како Македонски убавици со првата галерија од нашата  Сузана Ал Сакини, д

Пронајдете не на следниве мрежи: