Мечевска е во свесна состојба

Лекарскиот тим ја однесе Робертина Мечевска во операциона сала.Лекарскиот тим ја однесе Робертина Мечевска во операциона сала.
 Докторите потврдија дека ракометарката е во свесна состојба но не дадоа информација колку ќе трае операцијата, објави ВЕЧЕР.Лекарскиот тим ја однесе Робертина Мечевска во операциона сала.
 Докторите потврдија дека ракометарката е во свесна состојба но не дад

Пронајдете не на следниве мрежи: