Мечок ѝ се приближи на мачката, а потоа се случи нешто НЕОЧЕКУВАНО!

Мачките се посебни животни, кои многупати знаат да нѐ изненадат. Тие навистина се подготвени на сѐ за да ги избркаат поголемите животни од себе…Овој пат, тоа искуство го имаше мечок кој залутал во дворот на едно семејство.
Тој ѝ пришол на мачката, а тогаш се случи нешто неочекувано.
Погледнете го видеото:Овој пат, тоа искуство го имаше мечок кој залутал во дворот на едно семејство.
Тој ѝ пришол на мачката, а тогаш се случи нешто неочекувано.

Пронајдете не на следниве мрежи: