Меморијален турнир во мал фудбал: „Љубанци 2013“

На ден 18.08.2013 ке се одржи меморијален турнир во мал фудбал во скопско Љубанци, во чест на загинатите бранители во конфликтот во 2001 година.Собраните парични средства од пријавените екипи ќе бидат донирани на семејствата на загинатите бранители.
Награден фонд: 1-во место – 90 000 денари 2-ро место – 50 000 денари 3-то место – 30 000 денари
Исто така ке бидат доделени вредни награди за: – Најдобар играч – Најдобар голман  – Најдобар стрелец
Исто така од оваа година ке биде доделена награда за најдобра и најгласна публика. Пријавување (1500 денари од екипа) до 16.08.2013 на броевите: 1. Гоце -Шеќер – 076 458 592 2. Љупчо- Жути – 075 441 242 3. Драги- Чаки – 070 529 580 Судиската двојка е со лиценца од ФФМ.
Преземено од официјалниот „Event“ на „Facebook“.
За повеќе информации, кликнете ТУКА.Собраните парични средства од пријавените екипи ќе бидат донирани на семејствата на загинатите бранители.

Пронајдете не на следниве мрежи: