Мет Дејмон повторно ќе биде Џејсон Борн?!

Loading...

Кога Мет Дејмон, реши да не глуми во серијалот филмови за Џејсон Борн, тоа беше од едноставна причина: не сакаше да учествува во филмовите без режисерот Пол Гринграс.„Universal Pictures“ продолжија понатаму и го создадоа „The Bourne Legacy“ со Тони Гилрој како режисер и Џереми Ренер во главната улога. Сега се чини дека нема да се чека долго време, за повторно да го видиме Мет во главната улога.
Кружат гласини дека Мет Дејмон и Пол Гринграс се во почетни преговори за кам-бек во серијалот. Важен фактор во цела оваа приказна е дека периодов се навршуваат 7 години од издавањето на последната нивна соработка во „The Bourne Ultimatum“ во 2007 година.
Можеби само им недоставува поминатото време заедно?
 „Universal Pictures“ продолжија понатаму и го создадоа „The Bourne Legacy“ со Тони Гилрој како режисер и Џереми Ренер во гл

loading...
Loading...