Microsoft: Нова реклама против iPad

Loading...

Веќе бевме сведоци на неколку обиди на Microsoft во кои ги прикажуваше маните на популарниот таблет на Apple, односно iPad-от.Веќе бевме сведоци на неколку обиди на Microsoft во кои ги прикажуваше маните на популарниот таблет на Apple, односно iPad-от. Оваа реклама е уште една во долгата низа.
Овојпат, iPad се натпреварува против Surface RT, послабиот од двата таблети на Microsoft. Генералната тема е иста – што има Surface RT како основна опција, а iPad не го нуди исто.
Започнуваме од димензиите и тежината, каде што гледаме дека таблетите се идентични. Потоа се продолжува низ ред други спецификации, од кои би ги спомнале немањето тестатура на iPad (физичка тестатура, додека пак Surface RT доаѓа со вградена на cover-от), како и цената на самите уреди. iPad со 16GB меморија чини 499 долари, додека пак Surface RT чини само 349 долари.
Погледнете ја рекламата на GSM.mkВеќе бевме сведоци на неколку обиди на Microsoft во кои ги прикажуваше маните на популарниот таблет на Apple, односно iPad-от. Оваа реклама е уште

loading...
Loading...