Милан: Не и го давам синот на Северина!

Loading...

„Северина инсистира нашиот син да го чува таа, но и понатаму останувам на тоа дека Александар треба да расне со двајцата родители рамноправно„ вели Милан.Фамата околу разделбата на Северина и Милан никако да се стиши. Северина го тужеше таткото на нејзиното дете со надеж дека судот ќе и го додели целосното старателство над синот.
Многуте изјави на Милан дека нема да и го даде синот, не ја испровоцираа Северина лично да и се обрати на целата јавност. Додека Милан често дава „сочни“ изјави во врска за нивниот заеднички живот.
-Запознаен сум со тоа дека Северина ме тужела, и таа инсистира нашиот син да биде кај неа. Јас и понатаму останувам на тоа дека Александар треба да порасне со двајцата родители рамноправни, а тоа е можно  кога родителите ќе имаат еднакви права- изјавил Милан, кој досега плаќал алиментација од 1.000 евра. Се шпекулира дека проблемот настанал кога Северина побарала многу повеќе.
 Фамата околу разделбата на Северина и Милан никако да се стиши. Северина го тужеше таткото на нејзиното дете со надеж

loading...
Loading...