Милионерка го убила својот син, за да го спаси од неговата болест?!

Loading...

Џиџи Џордан е 54- годишна бизнисменка, која се збогати преку фармацевтската компанија, заедно со нејзиниот маж. Оваа милионерка,сепак го привлече вниманието на јавноста, откако го уби својот 8-годишен аутистичен син, давајќи му смртоносен микс од лекови и алкохол.  Овој несреќен случај се случил во февруари 2005 година, во Њујорк, а неодамна започна судењето.
Како што изјави, таа сакала да му помогне, за да не се мачи, затоа што детето боледувало од аутизам и посттрауматски стресни оштетувања. Сепак, обвинителот објави дека детето се мачело тој ден и дека умирало неколку часа, а мајката не превзела ништо во врска со тоа.
Џиџи тврди дека нејзиниот син бил сексуално малтретиран од неговиот татко и од нејзиниот втор маж. Тоа злоупотребување влијаело на детето, да се разболи.
Ако Џиџи биде прогласена за убиство од втор степен, тогаш ќе добие доживотна казна затвор.  Овој несреќен случај се случил во февруари 2005 година, во Њујорк, а неодамна започна судењето.
Како што изјави, таа сакала да му помогне,

loading...
Loading...