Миркуловски шокираше: „Едноставно ете немаме ма*иња да направиме нешто повеќе,

Миркуловски  шокираше со  својата изјава за дебакалот кој  го доживеа македонската ракометна репрезентација.„Ова е неславен крај на една генерација, едноставно ете немаме мадиња да направиме нешто повеќе, можеби со квалитет сме добри но треба нешто повеќе од тоа за да добиете вакви натпревари. На нас ни е најтешко но ете, не успеавме во тоа што го ветивме, делувавме спремно но излезе сосема спротивното, не го издржавме притисокот.
Сигурно дека за мене баражот во јуни ќе биде последен настап за Македонија, редно е да се приклучат помладите во неа во што поголем број. Нема веќе ни здравје, во јуни ќе пробаме да се пласираме и ќе дадам се од себе на тој мој последен натпревар да се пласираме на СП и таму младите да покажат што имаат.“„Ова е неславен крај на една генерација, едноставно ете немаме мадиња да направиме нешто повеќе, можеби со квалитет сме добри но треба нешто

Пронајдете не на следниве мрежи: