Мисајловски присуствуваше на Бајрамската молитва во Могорче

Министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски присуствуваше на централната утринска молитва во Дебар, каде на сите верници од муслиманска вероисповед им го честиташе празникот Курбан Бајрам, посакувајки им здравје, среќа и благодет во семесјството.Министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски присуствуваше на централната утринска молитва во Дебар, каде на сите верници од муслиманска вероисповед им го честиташе празникот Курбан Бајрам, посакувајки им здравје, среќа и благодет во семесјството.Министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски присуствуваше на централната утринска молитва во Дебар, каде на сите верници од муслиманска верои

Пронајдете не на следниве мрежи: