Мишка „кучето што збори“ има и нов талент!

Ова куче е веќе добро познато по неговиот необичен талент за зборување, но сега откривме и нешто ново….Мишка знае и да пее…
Слушнете…  🙂

Мишка знае и да пее…
Слушнете…  🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: