Мислел дека ја пронашол љубовта на неговиот живот: Ја барал цела година, но кога ја пронашол…

Loading...

Рис МекКи  на новогодишната ноќ во Хонг Конг запознал девојка на која и го знаел само името и знаел во кој град живее, а потоа ја барал цела година.Кејти е девојката за која Рис не знае ништо друго освен дека е од Вашингтон, седела сама на автобуската станица и плачела, затоа што на среде непознат град ги загубила пријателите.
-Се обидов да ја расположам. Таа се смееше на моите шеги- вели тој. Остатокот од ноќта го поминале забавувајќи се, додека таа повторно не ги нашла своите пријатели. Му дозволола да ја фотографира и се разделиле со пораката „Пронајди ме“.
Тој се одлучил да ја побара девојката. Но, ја заборавил е-меил адресата која таа му ја дала. Решил да започне потрага преку Фејсбук , притоа во потрагата му помогнале илјадници романтични души.

 
Приказната на тој начин привлекла и медиумско внимание. Кејт започнала да добива толку пораки па морала да ги блокира сите свои профили на социјалните мрежи. Кејт во моментов се наоѓа на југот на Франција, па новинарите успеале да земат изјава од неа.
Рис и испратил на Кејт романтично писмо. Но, таа многу ладно му одговорила. Притоа му напишала дека од новогодишната ноќ кај неа останле убави спомени но, дека не  е заинтересирана за врска со него. 
„Во секој случај сакам да кажам дека навистина сум изненадена од неговото внимание, но не сум заинтересирана за врска“.Кејти е девојката за која Рис не знае ништо друго освен дека е од Вашингтон, седела сама на автобуската станица и плачела, затоа што на среде непоз

loading...
Loading...