Мислел дека убил огромен пајак, но се случило нешто што…

Во Авсралија во својот дом можете да најдете секакви животни, од змии од влакнести пајаци.Мажот од видеото се обидел со џогер да убие пајак кој го забележал на подот, но не го очекувал она во што тој се претворил
Ова „чудовиште“ со осум нозе полека се движел по плочките, кога го удриле со џогер. Сепак, наместо да умре, тој ослободил стотина мали, бебе пајачиња. Оваа глетка секако не е пријатна за оние кои имаат фобија од овие инсекти.
Погледнете го видеото.Мажот од видеото се обидел со џогер да убие пајак кој го забележал на подот, но не го очекувал она во што тој се претворил
Ова „чудов

Пронајдете не на следниве мрежи: