Издвојуваме

Издвојуваме

Сашо Тасевски: Дали сте чуле за терминот “колективна ментална распаљотка”?

Сашо Тасевски: Дали сте чуле за терминот “колективна ментална распаљотка”? Уште ви се чини нормално што за викенд ве држат затворени од 16 часот до другиот ден ко заморчиња? Уште […]

Издвојуваме

Целосно онлајн, се одржа првиот национален натпревар во сајбер-безбедност – CyberMK 2020

Агенцијата за електронски комуникации и Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти во месец март 2020 година го организираа првиот национален натпревар во сајбер-безбедност, CyberMK 2020. Натпреварот беше од отворен […]

Издвојуваме

Некој ги фалсификува производите на АЛКАЛОИД за дезинфекција

Алкалоид: Известување за фалсификати – дезинфициенси Почитувани потрошувачи, Би сакале да ве известиме дека на пазарот се појавија производи што претставуваат фалсификати на средствата за дезинфекција произведени од „Алкалоид“ – […]

Издвојуваме

Граѓаните не се задоволни од однесувањето на Пендаровски во кризата

Граѓаните не се задоволни од однесувањето на Пендаровски во кризата! Ве прашавме на нашата фејсбук страница: Како ја оценувате работата на Претседателот Пендаровски во овие кризни времиња? Лајк ако сметате дека […]

Издвојуваме

ПУЛС24 АНКЕТА: Граѓаните ја поддржуваат ЕУ патеката на Македонија и ги поздравија преговорите

Граѓаните ја поддржуваат ЕУ патеката на Македонија и ги поздравија преговорите Пред три дена ве прашавме: Денеска се отворија преговори со ЕУ. Со Лајк ако го поддржувате процесот, додека со […]

Издвојуваме

„Алкалоид“ донира 200.000 евра и ги намалува цените на 158 производи од својот асортиман

Веќе две недели компанијата „Алкалоид АД Скопје“ функционира во извонредно турбулентни услови. Се бориме за обезбедување залихи на производи кои не ни се примарна дејност, но во моментов се од […]

Издвојуваме

Прашање на денот: Дали се сложувате со предлогот ДА СЕ УКИНЕ ФИНАНСИРАЊЕТО НА ПАРТИИТЕ за оваа година! Еве како одговоривте

Прашање на денот: Дали се сложувате со предлогот ДА СЕ УКИНЕ ФИНАНСИРАЊЕТО НА ПАРТИИТЕ за оваа година! Еве го прашањето што вчера ви го поставивме на нашата Фејсбук страна: Дали се […]

Вести Издвојуваме

Ве прашавме дали се сложувате со воведувањето ПОЛИЦИСКИ ЧАС. Еве го вашето мислење!

Ве прашавме дали се сложувате со воведувањето ПОЛИЦИСКИ ЧАС. Еве го вашето мислење! Еве го прашањето на кое побаравме да се произнесете: Дали се сложувате со воведувањето на ПОЛИЦИСКИ ЧАС. Со […]

Издвојуваме

Народот смета дека треба да се преполоват платите на пратениците и министрите!!

Народот смета дека треба да се преполоват платите на пратениците и министрите!! Ова е резултат од онлајн анкетата на ПУЛС24 која што ја спроведовме во последните 24 часа. Ве прашавме: ПУЛС24 […]

Издвојуваме

7 начини како да го спречиме ширењето на корона вирусот!

Филипче станува креативен. Вечерва објави и видео кое на прост начин објаснува како да се спречи ширењето на корона вирусот. 7 начини како да го спречиме ширењето на корона вирусот Сподели! […]