Мислевме дека се работи за поплавен тоалет, но кога погледнавме подобро….Немаме зборови!

Дизајнот на ентериерот во вашиот дом може да биде клучен во одредување на квалитетот на вашиот живот. Меѓу останатото вашата куќа е гнездо каде го поминувате најголемиот дел од вашиот живот. Зошто тогаш да не направите нешто фантастично во вашиот дом, што ќе биде одлика на вашите особености?Некои луѓе сакаат вообичаена декорација, додека други повеќе сакаат современ изглед. Сепак еден од најновите трендови за дизајн е 3D сликањето подови, а неговата популарност расте во Азија и Европа.
Како што ќе може да видите во сликите во видеото, овие 3D подови во целост ќе ја променат било која соба во домот, и од неа ќе направат нешто како од бајка.
Излегувате од под тушот и може да се чувствувате како да чекорите по некоја дива река или тропска шума.
Погледнете ги овие фантастични подови и напишете ни што мислите за ваква соба.
Дали би ставиле нешто вакво во вашиот дом?
Некои луѓе сакаат вообичаена декорација, додека други повеќе сакаат современ изглед. Сепак еден од најновите трендови за дизајн е 3D сликањето подо

Пронајдете не на следниве мрежи: