Мислевте дека знаете сè за мажите? Ова се нивните НАЈГОЛЕМИ СЕКС ТАЈНИ!

Loading...

За разлика од жените, мажите се многу поедноставни и не толку комплицирани. Но, тоа не дава гаранција дека тие се секогаш искрени. Тие имаат тајни, а ова се само неколку од нив:
Тој гледа порно
Mожеби и премногу. Еден од пет мажи, секојдневно се насладува на порното. Мажите сакаат да гледаат голи женски тела и многу лесно можат да станат зависни од еротските клипчиња и филмови. Понекогаш не е никаков проблем, додека тоа не ви пречи во сексуалниот живот. Ако тој започне да одбива секс без причина, тогаш треба да бидете загрижени. Доколку решите да поразговарате со него на таа тема, изберете го правилниот начин да го направите тоа. Не му викајте и не се расправајте, бидете смирени и рационални. Можете да му предложите да гледате еротски филмови заедно. Експертите тврдат дека тоа може да го подобри вашиот сексуален живот.
Дури и да живеете заедно, тој сè уште мастурбира
Околу 20% од мажите не се откажуваат од мастурбирањето, дури и да живеете заедно. Точно 33% од нив го прават тоа 3 пати неделно, најчесто додека се тушираат. Доколку оваа негова навика влијае врз вашиот сексуален живот – реагирајте. Мастурбацијата е нормална, но ако тој започне да има проблем да достигне оргазам додека е со вас, тогаш имате проблем. Има мажи, кои имаат 2 пати месечно секс со нивната партнерка, а мастурбираат 20-25 пати месечно. Ако се сомневате дека слична е ситуацијата и со вас, обидете се да му ги привлечете рацете само кон вас. Направете му стриптиз, иницирајте почесто секс или споделете со него некоја ваша фантазија.

Прави споредба меѓу вас и неговата бивша
Најчесто мажите прават споредба за тоа како изгледате, колку добро се сложувате со нивните пријатели и како се претставувате во креветот. Но, тоа и не е толку лошо. 
Нема потреба да се вознемирувате, затоа што ако тој е со вас, значи веќе заклучил дека вие сте најдобрата за него. Но, ако тој често ви прави забелешки од типот „бившата никогаш не правеше така”, тогаш треба да се замислите дали тој продолжил понатаму од претходната врска.
Мажите имаат многу тајни, исто како и ние. Ова се само дел од нивните тајни за кои тој не сака да дознаете.Тие имаат тајни, а ова се само неколку од нив:
Тој гледа порно
Mожеби и премногу. Еден од пет мажи, секојдневно се

loading...
Loading...