Мислите дека сега е жешко? Подгответе се за ПЕКОЛ во јули!

Loading...

Како што доаѓа летото, така времето ќе станува сѐ потопло и потопло. Токму затоа, се препорачува намалување на изложеноста на сончевите зраци.Погледнете каков пекол нѐ очекува во првата половина на јули.
Погледнете каков пекол нѐ очекува во првата половина на јули.

loading...