МИСТЕРИОЗНА СМРТ: Мајка со две ќерки биле пронајдени мртви во автомобил

Полицијата во америкнската држава Maryland во еден автомобил пронашла мртва 32 годишна жена и нејзините две ќерки.Обдукцијата потврдила дека мајката и двете девојчиња починале од преголема жештина.
Телата на 32 годишната Алисон Плук и нејзините две ќерки биле пронајдени во автомобил паркиран пред училиштето.
Токсиколошкиот наод е негативен така да топлината е единствениот логичен пример за смртта, но на никого не му е јасно зошто мајката со часови седела во жешкиот автомобил чекајќи на извесната смрт.
Во извештаите на американските медиуми се потенцира дека температурата на воздухот била 32 степени целзиусови а стручњаците проценуваат дека во затворениот  автомобил по 1 час стоење на паркингот температурата нараснала до 56 степени. Обдукцијата потврдила дека мајката и двете девојчиња починале од преголема жештина.
Телата на 32 годишната Алисон Плук и нејзините две ќерк

Пронајдете не на следниве мрежи: