Многу го сакам мојот сопруг, но многу му е мал! Затоа го изневерувам на секој ќош!

Loading...

Омажена сум и многу сакам секс. Проблемот е тоа што пенисот на мојот сопруг е околу 9цм, што за мојот апетит е многу мал. Едноставно не ме задоволува.Кога и да запознаам добар маж, во истиот момент се палам и просто не можам да одолеам. Секогаш го користам и потоа се враќам дома.
Така еднаш, за време на пауза на работа, имав жесток секс со колега. Меѓутоа, кога се вратив дома ме чекаше изненадување…

Мојот сопруг, секако не знаејќи што сум сторила, ми подготвил вечера и топла купкам а потоа почна да ме милува и да ми зборува како јас сум најдоброто нешто што му се случило.
Почнав да плачам, бидејќи сфатив дека го сакам. Иако бев исцрпена од попладневниот секс, собрав сили и му подготвив вечер за паметење.
Од тој момент решив повеќе да не го изневерувам.Кога и да запознаам добар маж, во истиот момент се палам и просто не можам да одолеам. Секогаш го користам и потоа се враќам дома.
Така едн

loading...