Мода: Дали некој би го купил овој изум?

Loading...

Овој изум беше претставен во колекцијата есен/зима 2018-та година, на модната недела во Париз.Ви се случило ли да купите нови чевли, а малку да се плашите дека истите брзо ќе ви се уништат иако скапо сте ги платиле? Модата толку забега, што најде решение и за ова.

Еден кинески моден бренд излезе со нова иновација- чевли за чевли!
Ви звучи лудо? Верувајте, изгледа уште полудо од што звучи.

Овој изум беше претставен во колекцијата есен/зима 2018-та година, на модната недела во Париз.
Погледнете ги овие фотографии да сфатите колку овој изум е бизарен.
 Ви се случило ли да купите нови чевли, а малку да се плашите дека истите брзо ќе ви се уништат иако скапо сте ги платиле? Модата толку забега, што

loading...