Мојот сопруг ја СИЛУВАШЕ сестра ми, се плашам да не ЗАБРЕМЕНИЛА од гадот!

„Мојот сопруг М.Ш. ја одведе дома мојата 12- годишна сестра, а додека бевме кај баба ми се напи ја силувал. Ѝ се заканил никому да не каже што ѝ сторил и мртов ладен заспал“, раскажува В.Ш. чиј сопруг ја силувал нејзината 12- годишна сестра.„Мојот сопруг М.Ш. ја одведе дома мојата 12- годишна сестра, а додека бевме кај баба ми се напи ја силувал. ѝ се заканил никому да не каже што ѝ сторил и мртов ладен заспал“, раскажува В.Ш. (19) од  Свијалнец.
„Додека полицијата го апсеше мојот сопруг, тој се смееше. Кога му одредија притвор, ми намигна во пролазот“, вели В.Ш.
Потоа таа додала дека нејзиниот сопруг во мај крвнички ја претепал со летва, а ќотек добивале и нејзината сестра и мајка,  но тогаш не му бил одреден притвор, додека првото рочиште за ова насилство е закажано за 28 декември.
Силуваното девојче останало рано без татко, кој  ја напуштил нејзе и нејзината мајка штом дознал за бременоста, а учествувало и во емисијата ДНК која се емитува ТВ Пинк.„Мојот сопруг М.Ш. ја одведе дома мојата 12- годишна сестра,

Пронајдете не на следниве мрежи: